Cijfers over het coronavirus in Nederland: zo staat het er nu voor

24 maart 2020
OR & Gezondheid
Corona tot nu toe

Wij worden in deze tijd voortdurend benaderd door ondernemingsraden met allerlei vragen rondom de corona crisis. Medewerkers zitten in grote onzekerheid en wenden zich tot de OR om hulp. Het is crisis en er ligt een belangrijke taak voor de OR. Maar de OR heeft niet op alles een antwoord en zoekt ons op vanwege onze kennis en expertise.

Naast onze eigen blog, filmpjes, tips en artikelen verwijzen wij ook naar artikelen van derden om u zo goed mogelijk te informeren rondom corona en uw taak als ondernemingsraad. 

 

Cijfers over het coronavirus in Nederland: zo staat het er nu voor

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft maandag een overzicht gepubliceerd over de situatie rondom het coronavirus in Nederland. Sinds woensdagmiddag zijn er 1.230 patiënten met het virus opgenomen in het ziekenhuis en zijn er 213 doden gevallen.

In totaal zijn er op 23 maart 1.230 coronapatiënten in het ziekenhuis opgenomen (geweest). Het gaat hier om 25,5 procent van alle bevestigde besmettingen in Nederland (4.479).

 

Lees het hele artikel:  

https://www.nu.nl/coronavirus/6039709/cijfers-over-het-coronavirus-in-nederland-zo-staat-het-er-nu-voor.html

 

gerelateerde artikelen

Het coronavirus en uw collega’s in de vuurlinie

Werken in de vuurlinie: wat nu? Het zijn rare tijden. Sommige mensen zitten noodgedwongen thuis en hebben geen werk, andere mensen hebben wel werk maar zitten in de directe vuurlinie van het virus: de zorg, hulpverleners, kassamedewerker, baliemedewerkers,...

Lees meer

Wij beantwoorden graag uw vragen omtrent corona en de ondernemingsraad

Ons corona team

Derk Domela

Derk Domela

06 51 153 571

Peter Lelijveld

Peter Lelijveld

06 53 705 207

Rick de Jong

Rick de Jong

06 51 034 107

Share This